Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

veterans mont-roig (312699) - Sarevok CF (794523) » 697995242: T70/J4/VI

Liga 697995242 Información oficial sobre el partido 697995242 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VI.842 (15160)

veterans mont-roig Alineación oficial del equipo 'veterans mont-roig' en el partido 2 - 1 Sarevok CF Alineación oficial del equipo 'Sarevok CF' en el partido
Kurt-Jürgen Israelsdorf (43') 1 - 0
1 - 1 Luis Llobera (81')
Denis Hervé (82') 2 - 1
veterans mont-roig Alineación oficial del equipo 'veterans mont-roig' en el partido 2 - 1 Sarevok CF Alineación oficial del equipo 'Sarevok CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
veterans mont-roig Alineación oficial del equipo 'veterans mont-roig' en el partido 2 - 1 Sarevok CF Alineación oficial del equipo 'Sarevok CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

veterans mont-roig

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a mont-roig va ser Kurt-Jürgen Israelsdorf.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del mont-roig va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Denis Hervé, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Denis Hervé va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mont-roig.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Denis Hervé va rematar alt.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 李 (Li) 存光 (Cunguang) va fer una magnífica centrada, però la rematada de Annunziato Miccichè va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Roberto Pradas va fer al minut 78 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Moritz Stobrawe, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 李 (Li) 存光 (Cunguang) va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kurt-Jürgen Israelsdorf va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bino Vieira de mont-roig la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sarevok CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador visitant Luis Llobera va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 81 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sarevok van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ignacio Tornero va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Benjamín Carlos Mardaraz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gavino Di Savino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sarevok va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Llobera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Mert Toygun va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Antonio Buta va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Tornero de Sarevok es va guanyar la targeta groga merescudament.