Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinten Bastos (1458138) - Ruper Balompie (1592530) » 697994355: T70/J6/VI

Liga 697994355 Información oficial sobre el partido 697994355 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.826 (15144)

Pinten Bastos Alineación oficial del equipo 'Pinten Bastos' en el partido 1 - 2 Ruper Balompie Alineación oficial del equipo 'Ruper Balompie' en el partido
0 - 1 Lauri Ala-Hiiro (66')
Vasiliy Novokhatko (81') 1 - 1
1 - 2 Lauri Ala-Hiiro (84')
Pinten Bastos Alineación oficial del equipo 'Pinten Bastos' en el partido 1 - 2 Ruper Balompie Alineación oficial del equipo 'Ruper Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pinten Bastos Alineación oficial del equipo 'Pinten Bastos' en el partido 2 - 4 Ruper Balompie Alineación oficial del equipo 'Ruper Balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinten Bastos

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Pinten equilibrava la balança al minut 81. En Vasiliy Novokhatko, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ştefan Cristea va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Pinten per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Ştefan Cristea va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Pinten va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xaver Stursberg en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Valdés Correa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): José Melgosa va estar a punt d'empatar per a Pinten quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Daniel Valdés Correa va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

Ruper Balompie

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lauri Ala-Hiiro quedar desmarcat i marcar per a Balompie al minut 66. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador de Balompie Lauri Ala-Hiiro va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 84 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Balompie va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Óscar París va desviar el xut final de Enric Carbonell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lauri Ala-Hiiro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Enric Carbonell va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Sebastián Arana. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Lauri Ala-Hiiro va estar a punt de posar per davant a Balompie amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar París va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Biel Gasulla s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Barbero de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.