Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llanes c.f (121971) - C.D. Encinasola (1437160) » 697992189: T70/J11/VI

Liga 697992189 Información oficial sobre el partido 697992189 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / VI.787 (15105)

Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido 1 - 1 C.D. Encinasola Alineación oficial del equipo 'C.D. Encinasola' en el partido
0 - 1 Andrei Dumitrescu (39')
Jacint Esquerda (52') 1 - 1
Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido 1 - 1 C.D. Encinasola Alineación oficial del equipo 'C.D. Encinasola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido 0 - 1 C.D. Encinasola Alineación oficial del equipo 'C.D. Encinasola' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llanes c.f

Goles Goles

  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Llanes sabia com jugar al contraatac, i al minut 52, Jacint Esquerda va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Llanes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Gelu Hobjilă va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Llanes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Atanas Dimov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Israel Escarré va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Llanes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Llanes, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Benedito Cambela va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Llanes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Emillen Urgoiti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

C.D. Encinasola

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, Marochos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Andrei Dumitrescu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Koushan Ilkhani va estar a punt de posar per davant a Marochos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Virgos va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Marochos al minut 27, però el xut de René Lommesky va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Marochos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jörg Endras, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en 友人 (Tomohito) 下中 (Shimonaka) va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 51 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.