Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Idyllic (440796) - MERCENARIOS CF (1339508) » 697992034: T70/J14/VI

Liga 697992034 Información oficial sobre el partido 697992034 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / VI.784 (15102)

Parlense united Alineación oficial del equipo 'Parlense united' en el partido 2 - 1 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
0 - 1 Ayxan Paşayev (5')
Garrincha Canela (31') 1 - 1
Olaf Jan Grabke (41') 2 - 1
Parlense united Alineación oficial del equipo 'Parlense united' en el partido 2 - 1 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parlense united Alineación oficial del equipo 'Parlense united' en el partido 2 - 0 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parlense united

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Parlense una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Garrincha Canela, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 31.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Olaf Jan Grabke, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Parlense se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Amb 2 minuts disputats, Péter Szula gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Nickolas Wirobisch va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Jesús Franchi va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Garrincha Canela, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ariel Balcar, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Garrincha Canela es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jari Kosamo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Péter Szula va sortir molt desviat al minut 77.

MERCENARIOS CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, MERCENARIOS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ayxan Paşayev es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El MERCENARIOS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Klodi Fasho va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastião Lobo Prado de MERCENARIOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.