Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sporting de Toro (492069) - Intersala Alcañiz (433946) » 697991903: T70/J10/VI

Liga 697991903 Información oficial sobre el partido 697991903 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / VI.782 (15100)

Real Sporting de Toro Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Toro' en el partido 1 - 0 Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido
Gaspar Arroyo (66') 1 - 0
Real Sporting de Toro Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Toro' en el partido 1 - 0 Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sporting de Toro Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Toro' en el partido 1 - 1 Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,7 % 46,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sporting de Toro

Goles Goles

  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passats 66 minuts, Gaspar Arroyo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sporting es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sporting va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Charles Veuillet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Charles Veuillet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van sortir al contraatac al minut 28, però Fotis Tsanaklidis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mourad Ayed estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fateh Fallah Hamidabadi, als 54 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gaspar Arroyo de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Fotis Tsanaklidis de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Intersala Alcañiz

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Fuad Shamsan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Danijel Dišljenković va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Arthur Heeman, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Danijel Dišljenković va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 53, quan en Curd Altstetter va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lucien Wendlandt de Intersala es va guanyar la targeta groga merescudament.