Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC CHONIS (794912) - Ateneu Deportiu Guíxols (802076) » 697991141: T70/J1/VI

Liga 697991141 Información oficial sobre el partido 697991141 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.769 (15087)

AC CHONIS Alineación oficial del equipo 'AC CHONIS' en el partido 2 - 1 Inter Guíxols FC Alineación oficial del equipo 'Inter Guíxols FC' en el partido
0 - 1 Héctor Vargas (25')
Samir Tharwat (88') 1 - 1
Samir Tharwat (89') 2 - 1
AC CHONIS Alineación oficial del equipo 'AC CHONIS' en el partido 2 - 1 Inter Guíxols FC Alineación oficial del equipo 'Inter Guíxols FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC CHONIS Alineación oficial del equipo 'AC CHONIS' en el partido 4 - 0 Inter Guíxols FC Alineación oficial del equipo 'Inter Guíxols FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC CHONIS

Goles Goles

  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al CHONIS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Samir Tharwat, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 88.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): CHONIS prenia la batuta de l'encontre al minut 89, quan en Samir Tharwat va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jean-Guy Ribeiro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dimosthenis Komporopoulos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CHONIS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Timo Bierspünder va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): CHONIS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el CHONIS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ömer Alkan no va estar gens encertat.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fynn Staehli va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 87. En Paolo Alejandro Martolio va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Tomek Jakóbik de CHONIS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paolo Alejandro Martolio.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mahziar Ardakanian de CHONIS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Inter Guíxols FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Guíxols va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Héctor Vargas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Guíxols va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stephen Mac Brádaigh, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Guíxols va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Héctor Vargas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.