Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoiguers (1595806) - ATLETICO PEDALES (124391) » 697986339: T70/J5/VI

Liga 697986339 Información oficial sobre el partido 697986339 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VI.683 (15001)

The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 4 - 0 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
Ashok Avasthi (2') 1 - 0
Ashok Avasthi (26') 2 - 0
Carlos Lucas (29') 3 - 0
Mathias Alexander Stufler (65') 4 - 0
The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 4 - 0 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 6 - 1 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
Tiene mala suerte 6.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Constant

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Ashok Avasthi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Constant.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Constant va aconseguir el 2 - 0 quan Ashok Avasthi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Constant va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Lucas des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 una excel·lent centrada de Carlos Lucas va arribar a Mathias Alexander Stufler, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yasruddin Gilani va rematar alt.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Mathias Alexander Stufler, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Dmitriy Khrulkov va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Thomas Dodera, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dmitriy Khrulkov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Yasruddin Gilani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

ATLETICO PEDALES

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): ATLETICO va estar a punt d'empatar al 3 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Aren Kayadelen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Mitchell Oude Aling va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Thomas Petit, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Aren Kayadelen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de ATLETICO havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Constantin Kohlmann de ATLETICO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cédric Le Henaff de ATLETICO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Antonio De La Torre.