Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esportiu Miravet (310240) - Fazzio CF (310855) » 697984205: T70/J3/VI

Liga 697984205 Información oficial sobre el partido 697984205 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VI.645 (14963)

Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido 4 - 1 Fazzio CF Alineación oficial del equipo 'Fazzio CF' en el partido
Abdelmouhy Balafrej (6') 1 - 0
Jordi Folqué (24') 1 - 1
Pauli Puhakka (35') 2 - 1
Alejandro Virgos (79') 3 - 1
Roberto Ramírez Guzmán (80') 4 - 1
Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido 4 - 1 Fazzio CF Alineación oficial del equipo 'Fazzio CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido 6 - 0 Fazzio CF Alineación oficial del equipo 'Fazzio CF' en el partido
Tiene mala suerte 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportiu Miravet

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Abdelmouhy Balafrej va donar a Esportiu un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 125 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Jordi Folqué, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Esportiu contenien la respiració mentre en Pauli Puhakka s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alejandro Virgos va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Esportiu va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roberto Ramírez Guzmán, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Abdelmouhy Balafrej va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Kepa Sosa. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Miguel Villayuste es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Alejandro Virgos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Zubiría va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Miguel Villayuste va sorprendre Diego Zubiría amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pauli Puhakka de Esportiu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Fazzio CF

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Toni Soler va fer una jugada per la banda esquerra, però Paúl Lappenti va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Emmanuel Lemp va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emmanuel Lemp de Fazzio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.