Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Mediona (794490) - Unió Esportiva La Roca (1456508) » 697981643: T70/J6/VI

Liga 697981643 Información oficial sobre el partido 697981643 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.599 (14917)

C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido 2 - 2 Unió Esportiva La Roca Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva La Roca' en el partido
貴規 (Takanori) 是永 (Korenaga) (9') 1 - 0
1 - 1 Dieter van der Hoop (34')
Miguel Pérez de Corta (60') 2 - 1
2 - 2 Félix Villafruela (61')
C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido 2 - 2 Unió Esportiva La Roca Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva La Roca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido 2 - 5 Unió Esportiva La Roca Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva La Roca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Mediona

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en 貴規 (Takanori) 是永 (Korenaga) ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mediona es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Mediona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miguel Pérez de Corta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Mikel Zinkorregi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lope Sáenz de Tejada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Unió Esportiva La Roca

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 34 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de UE La Roca. Dieter van der Hoop el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 en Félix Villafruela va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Edison Sirisena quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Nikolay Romakhin va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Dieter van der Hoop, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Félix Villafruela de UE La Roca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de UE La Roca la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pier Giovanni Di Lorenzo de UE La Roca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.