Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético de Barxa (1368869) - Unión Tartessos (990991) » 697979923: T70/J11/VI

Liga 697979923 Información oficial sobre el partido 697979923 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / VI.568 (14886)

Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido 3 - 0 Chalandare Culufubiu Alineación oficial del equipo 'Chalandare Culufubiu' en el partido
Javier Elguezua (30') 1 - 0
Emilio Polo Galván (33') 2 - 0
Gonzalo Barco (82') 3 - 0
Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido 3 - 0 Chalandare Culufubiu Alineación oficial del equipo 'Chalandare Culufubiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido 6 - 0 Chalandare Culufubiu Alineación oficial del equipo 'Chalandare Culufubiu' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Barxa

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Elguezua, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atlético se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Emilio Polo Galván va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Gonzalo Barco no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Elguezua va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Blanco.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Adrián Piqueras va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Atlético ho intentava per la dreta per mitjà de Gonzalo Barco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ignacio Candal de Atlético va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Chalandare Culufubiu

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Martinus Skou quasi redueix la diferència al marcador al minut 35, però una gran estirada d'en Tomi Raulamo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Chalandare van seguir progressant per la banda dreta. Nadim Assaf va tenir la seva oportunitat al minut 63, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebastian Kirnbauer de Chalandare es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nadim Assaf de Chalandare amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En László Teleki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.