Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Tartessos (990991) - AxAbelfer (800737) » 697979909: T70/J8/VI

Liga 697979909 Información oficial sobre el partido 697979909 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VI.568 (14886)

Chalandare Culufubiu Alineación oficial del equipo 'Chalandare Culufubiu' en el partido 4 - 1 AxAbelfer Alineación oficial del equipo 'AxAbelfer' en el partido
Manthos Papapetros (23') 1 - 0
Nadim Assaf (25') 2 - 0
2 - 1 Ján Dobček (48')
Gust Ruisendaal (59') 3 - 1
Nadim Assaf (89') 4 - 1
Chalandare Culufubiu Alineación oficial del equipo 'Chalandare Culufubiu' en el partido 4 - 1 AxAbelfer Alineación oficial del equipo 'AxAbelfer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Chalandare Culufubiu Alineación oficial del equipo 'Chalandare Culufubiu' en el partido 5 - 1 AxAbelfer Alineación oficial del equipo 'AxAbelfer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chalandare Culufubiu

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manthos Papapetros, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AxAbelfer. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nadim Assaf la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chalandare es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 25.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Gust Ruisendaal va incrementar l'avantatge de Chalandare amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Chalandare va augmentar la diferència quan Nadim Assaf no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nadim Assaf va fer una magnífica centrada, però la rematada de László Teleki va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Younes Fathi va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Fernando Villariños va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Osián Adelan del Chalandare ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després László Teleki de Chalandare va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Chalandare ho intentava per la dreta per mitjà de Guido Rusconi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julien Rocco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Iván Paolino de Chalandare va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AxAbelfer

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ján Dobček va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el AxAbelfer va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): AxAbelfer va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 26, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Sven Hesse.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del AxAbelfer va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Christophe van der Sleen no va poder controlar.