Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miquel Drac Blau MMP (779364) - Reservoir Dogs C.F. (308117) » 697978804: T70/J11/VI

Liga 697978804 Información oficial sobre el partido 697978804 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / VI.548 (14866)

Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 3 - 1 FC Me Da Lo Mismo Alineación oficial del equipo 'FC Me Da Lo Mismo' en el partido
Timm Trumm (43') 1 - 0
Kwabena Asenso (44') 2 - 0
Muamer Zlobec (79') 3 - 0
3 - 1 Stoyan Peychev (90')
Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 3 - 1 FC Me Da Lo Mismo Alineación oficial del equipo 'FC Me Da Lo Mismo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 3 - 0 FC Me Da Lo Mismo Alineación oficial del equipo 'FC Me Da Lo Mismo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miquel Drac Blau MMP

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Raúl Merino Pérez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Miquel, un peu providencial d'en Timm Trumm va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Miquel va aconseguir el 2 - 0 quan Kwabena Asenso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Miquel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Muamer Zlobec progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Donát Jalsovszky! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Wilmer Gustavsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Muamer Zlobec va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 225 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Reik Studtrucker es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Muamer Zlobec de Miquel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Daniel Kiernan de Miquel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Me Da Lo Mismo

Goles Goles

  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): En Stoyan Peychev va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Mismo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Guillermo Massad, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Mismo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ronnie Pulow va desviar el xut final de Norbert Reinders després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Eron Volčajnik va estar a punt de posar per davant a Mismo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ronnie Pulow va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mismo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gonzalo Manzano, però el porter rival va fer una gran aturada.