Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valenciaa CF (780023) - Real Tacuense FC (440574) » 697976423: T70/J3/VI

Liga 697976423 Información oficial sobre el partido 697976423 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VI.506 (14824)

Valenciaa CF Alineación oficial del equipo 'Valenciaa CF' en el partido 1 - 4 Real Tacuense FC Alineación oficial del equipo 'Real Tacuense FC' en el partido
0 - 1 Mike Covic (17')
0 - 2 Surani Syamsuddin (39')
0 - 3 Danilo Sadocco (65')
Joaquín Gells (77') 1 - 3
1 - 4 Danilo Sadocco (87')
Valenciaa CF Alineación oficial del equipo 'Valenciaa CF' en el partido 1 - 4 Real Tacuense FC Alineación oficial del equipo 'Real Tacuense FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valenciaa CF Alineación oficial del equipo 'Valenciaa CF' en el partido 1 - 1 Real Tacuense FC Alineación oficial del equipo 'Real Tacuense FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valenciaa CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 77 minuts quan Lizer Segura Puertas va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Joaquín Gells, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Miroslav Ogrgeľ hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Borja Ayetxu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Real Tacuense FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, Tacuense es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mike Covic es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Surani Syamsuddin de Tacuense l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Abraham Pereira arribés a peus de Danilo Sadocco, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tacuense el 0 - 3.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tacuense van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Danilo Sadocco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Mike Covic de Tacuense, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Surani Syamsuddin de Tacuense va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Danilo Sadocco, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Danilo Sadocco va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nick Immermann.