Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.T.S. Barajas (779399) - Balompédica Almeirana (990642) » 697976039: T70/J6/VI

Liga 697976039 Información oficial sobre el partido 697976039 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.499 (14817)

C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido 3 - 1 Balompédica Almeirana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Almeirana' en el partido
Diego Usandizaga (6') 1 - 0
Alexandre Ramis (23') 2 - 0
Javier Girón (34') 3 - 0
3 - 1 Xenpelar Dornake (89')
C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido 3 - 1 Balompédica Almeirana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Almeirana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido 2 - 1 Balompédica Almeirana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Almeirana' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.T.S. Barajas

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Diego Usandizaga de Barajas aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Barajas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alexandre Ramis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Javier Girón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Emilio Tirado Vilches arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Anton Kaspersen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Javier Girón de Barajas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Balompédica Almeirana

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Xenpelar Dornake va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Balompédica va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 31 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barajas. La jugada d'estratègia del Balompédica per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jacinto Castilho va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 89, tothom va saber perquè en Tórður Petersen era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Michele Bellosi quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Igotz Otxaran va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christos Petroulakis de Balompédica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.