Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

antequera malaga (1581678) - Ñok team (1587901) » 697975237: T70/J1/VI

Liga 697975237 Información oficial sobre el partido 697975237 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.485 (14803)

Apoplejia F.C. Alineación oficial del equipo 'Apoplejia F.C.' en el partido 3 - 1 Ñok team Alineación oficial del equipo 'Ñok team' en el partido
Robert Portella (44') 1 - 0
Juan José Matute Garcia (70') 2 - 0
Saverio Ferro (73') 3 - 0
3 - 1 Ibán Arume (79')
Apoplejia F.C. Alineación oficial del equipo 'Apoplejia F.C.' en el partido 3 - 1 Ñok team Alineación oficial del equipo 'Ñok team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Apoplejia F.C. Alineación oficial del equipo 'Apoplejia F.C.' en el partido 4 - 0 Ñok team Alineación oficial del equipo 'Ñok team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apoplejia F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Apoplejia contenien la respiració mentre en Robert Portella s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Apoplejia a 2 - 0. Juan José Matute Garcia va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Saverio Ferro va augmentar l'avantatge de Apoplejia a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Valdés Velázquez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Anselmi Leppänen, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ñok. La jugada d'estratègia del Apoplejia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alejandro Zaraín va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Apoplejia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Robert Portella en un 1 contra 1 amb el porter Radwan Humssi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Luije van der Kolk del Apoplejia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 234 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Al minut 72 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Robert Portella, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Robert Portella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Radwan Humssi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Robert Portella per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Radwan Humssi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Ñok team

Goles Goles

  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 79, Valdemar Dias Figueiredo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ibán Arume que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Gerhardt Dideriksen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pau Quirch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Henri Norvapalo de Ñok va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.