Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marcdjm (1333001) - waldmohr S.V (992658) » 697974872: T70/J8/VI

Liga 697974872 Información oficial sobre el partido 697974872 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VI.478 (14796)

Marcdjm Alineación oficial del equipo 'Marcdjm' en el partido 2 - 3 New Inter de Pascual Alineación oficial del equipo 'New Inter de Pascual' en el partido
0 - 1 Evert-Jan Hoogstraal (38')
0 - 2 Vito Petronaci (59')
0 - 3 Vito Petronaci (65')
Guillaume Castelain (68') 1 - 3
Eleder Ikobaltzeta (86') 2 - 3
Marcdjm Alineación oficial del equipo 'Marcdjm' en el partido 2 - 3 New Inter de Pascual Alineación oficial del equipo 'New Inter de Pascual' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marcdjm Alineación oficial del equipo 'Marcdjm' en el partido 2 - 1 New Inter de Pascual Alineación oficial del equipo 'New Inter de Pascual' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcdjm

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 68 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Guillaume Castelain, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Marcdjm a l'empat.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Eleder Ikobaltzeta es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Mamoune Yatim va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Marcdjm va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Angel Belchev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Josep Manel Vendrell va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Marcdjm.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Eleder Ikobaltzeta quasi marca en una jugada assajada de córner que Raúl Pla Cano havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Guillaume Castelain no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Teisutis Statinis i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Marcdjm, però el xut de Guillaume Castelain va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Villahoz de Marcdjm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mamoune Yatim de Marcdjm es va guanyar la targeta groga merescudament.

New Inter de Pascual

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Evert-Jan Hoogstraal de Pascual va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Felipe José Mondaca va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Vito Petronaci, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Vito Petronaci va aprofitar un error defensiu al minut 65, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Pascual.