Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RB Tarragona (489295) - QUETEÑETE F.C (798006) » 697973732: T70/J3/VI

Liga 697973732 Información oficial sobre el partido 697973732 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VI.458 (14776)

RB Tarragona Alineación oficial del equipo 'RB Tarragona' en el partido 1 - 1 QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido
0 - 1 Andi Rohner (44')
David Jubero (61') 1 - 1
RB Tarragona Alineación oficial del equipo 'RB Tarragona' en el partido 1 - 1 QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RB Tarragona Alineación oficial del equipo 'RB Tarragona' en el partido 0 - 3 QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RB Tarragona

Goles Goles

  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el RB Tgn va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Jubero aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 69, el RB Tgn estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Andrea De maman va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RB Tgn va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Jubero, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): RB Tgn van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però David Jubero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marvin Wulkan de RB Tgn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

QUETEÑETE F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Andi Rohner va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Franz Alexandersson va estar a punt de posar per davant a Quetedoy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jean-Bernard Gicquiaud va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Quetedoy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Salomon Plaar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Franz Alexandersson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Quetedoy va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jean-Bernard Gicquiaud va desviar el xut final de 施 (Shi) 宝文 (Baowen) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jean-Marc Cottret va marxar de Nikolas Galbarra en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Quetedoy van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Salomon Plaar de Quetedoy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Norberto Sendoya ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Martín Nicolás Umaran va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Norberto Sendoya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jean-Bernard Gicquiaud va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Jean-Bernard Gicquiaud, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Re'em Rapaport no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franz Alexandersson de Quetedoy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Franz Alexandersson se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.