Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Kakueta (435201) - atletico monzal (492430) » 697971988: T70/J1/VI

Liga 697971988 Información oficial sobre el partido 697971988 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.427 (14745)

Deportivo Kakueta Alineación oficial del equipo 'Deportivo Kakueta' en el partido 4 - 1 atletico monzal Alineación oficial del equipo 'atletico monzal' en el partido
Jorrit Kümmerer (8') 1 - 0
Giuseppe Nasonte (19') 2 - 0
Cade Kendall (32') 3 - 0
3 - 1 Hans Svensson (80')
Jorrit Kümmerer (83') 4 - 1
Deportivo Kakueta Alineación oficial del equipo 'Deportivo Kakueta' en el partido 4 - 1 atletico monzal Alineación oficial del equipo 'atletico monzal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Kakueta Alineación oficial del equipo 'Deportivo Kakueta' en el partido 2 - 1 atletico monzal Alineación oficial del equipo 'atletico monzal' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Kakueta

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jorrit Kümmerer llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giuseppe Nasonte, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cade Kendall va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Jorrit Kümmerer va augmentar la diferència de Deportivo a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Viorel Butnaru gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zsolt Takács va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tommy Schrøder per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Zsolt Takács va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Giuseppe Nasonte gairebé va marcar per a Deportivo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Enrico Bertocco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Deportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Giuseppe Nasonte, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

atletico monzal

Goles Goles

  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): atletico va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Hans Svensson.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 17 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Suat Fatih va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 56, quan un error defensiu va deixar Koenmar van der Neut completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 225 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Ted In es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hans Svensson de atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Zindt.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Aguiar de atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.