Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Manacor (1585304) - Punteirolo FC (124921) » 697971177: T70/J9/VI

Liga 697971177 Información oficial sobre el partido 697971177 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VI.412 (14730)

Chuchos C.F Alineación oficial del equipo 'Chuchos C.F' en el partido 2 - 2 Punteirolo FC Alineación oficial del equipo 'Punteirolo FC' en el partido
0 - 1 Miguel Sedano (16')
Gerardo Burgo Díaz (28') 1 - 1
Chuqiwillka Labbé (29') 2 - 1
2 - 2 Miguel Verdún (71')
Chuchos C.F Alineación oficial del equipo 'Chuchos C.F' en el partido 2 - 2 Punteirolo FC Alineación oficial del equipo 'Punteirolo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chuchos C.F Alineación oficial del equipo 'Chuchos C.F' en el partido 3 - 1 Punteirolo FC Alineación oficial del equipo 'Punteirolo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chuchos C.F

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gerardo Burgo Díaz va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 28.
  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Corria el minut 29, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Chuchos s'avançava en el marcador després que en Chuqiwillka Labbé xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chuchos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Simeon Simeonov va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Javier Alemán va rematar alt.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Chuchos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerardo Burgo Díaz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Simeon Simeonov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chuchos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Máté Matolcsy del Chuchos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Punteirolo FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Punteirolo va ser finalitzada des de l'esquerra per Miguel Sedano al minut 16. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alejandro Villasante la va rematar Miguel Verdún amb una magnífica volea que va fer pujar per a Punteirolo el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Chuqiwillka Labbé va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Al minut 17, Manel Coloma de Punteirolo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.