Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo Oculto de la Hoja (488682) - Ventalustros (486089) » 697968635: T70/J3/VI

Liga 697968635 Información oficial sobre el partido 697968635 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VI.367 (14685)

Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido 2 - 0 Ventalustros Alineación oficial del equipo 'Ventalustros' en el partido
Riny Haring (85') 1 - 0
Riny Haring (89') 2 - 0
Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido 2 - 0 Ventalustros Alineación oficial del equipo 'Ventalustros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido 7 - 0 Ventalustros Alineación oficial del equipo 'Ventalustros' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo Oculto de la Hoja

Goles Goles

  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Riny Haring de Equipo aconseguir un gol al minut 85 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Equipo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Riny Haring, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jed Ignaz Buchner va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Rainer Guerinot del Equipo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Equipo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Chusé Fernández Perdones va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rainer Guerinot va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Fabián Enseña va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a Equipo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mika-Pekka Nousiainen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Equipo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mika-Pekka Nousiainen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fabián Enseña.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Equipo René Klüchtzner quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sina Roshankhial l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Jed Ignaz Buchner, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jed Ignaz Buchner.

Ventalustros

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ventalustros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Widar Kronbom, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.