Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pillines de San Luis (1433391) - F.C.XULODS (123169) » 697965579: T70/J9/VI

Liga 697965579 Información oficial sobre el partido 697965579 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VI.312 (14630)

Pillines de San Luis Alineación oficial del equipo 'Pillines de San Luis' en el partido 2 - 3 Caregue F.C. Alineación oficial del equipo 'Caregue F.C.' en el partido
0 - 1 Nic Verkamer (35')
Paulo Miguel da Fonseca (37') 1 - 1
Jean Ntheppe (41') 2 - 1
2 - 2 Nordwin Knippel (68')
2 - 3 Nordwin Knippel (74')
Pillines de San Luis Alineación oficial del equipo 'Pillines de San Luis' en el partido 2 - 3 Caregue F.C. Alineación oficial del equipo 'Caregue F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pillines de San Luis Alineación oficial del equipo 'Pillines de San Luis' en el partido 2 - 0 Caregue F.C. Alineación oficial del equipo 'Caregue F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pillines de San Luis

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pillines amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Paulo Miguel da Fonseca en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jean Ntheppe. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Góntar va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jean-Claude Villareale va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pillines van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paulo Miguel da Fonseca, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Pillines va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lolo Fernández Linares la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Carlos Inguanzo de Pillines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Caregue F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Caregue. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Nic Verkamer va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Caregue sabia com jugar al contraatac, i al minut 68, Nordwin Knippel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, Sebastiano Bellamoli va pentinar un córner cap al segon pal que Nordwin Knippel va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): El Caregue va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 27 amb un llançament de falta perillós. En Enrique Izal però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 274 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70, Enrique Izal de Caregue va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivaylo Velichkov de Caregue amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Lalanda de Caregue es va guanyar la targeta groga merescudament.