Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Nostra (1372718) - Team MiKaD (1335168) » 697965442: T70/J2/VI

Liga 697965442 Información oficial sobre el partido 697965442 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.310 (14628)

Penya Nostra Alineación oficial del equipo 'Penya Nostra' en el partido 1 - 2 Team MiKaD Alineación oficial del equipo 'Team MiKaD' en el partido
0 - 1 Toni Sinde (68')
Antonio Fagaraz (81') 1 - 1
1 - 2 Fermí Gandia (82')
Penya Nostra Alineación oficial del equipo 'Penya Nostra' en el partido 1 - 2 Team MiKaD Alineación oficial del equipo 'Team MiKaD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Penya Nostra Alineación oficial del equipo 'Penya Nostra' en el partido 1 - 5 Team MiKaD Alineación oficial del equipo 'Team MiKaD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Nostra

Goles Goles

  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Antonio Fagaraz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Nostra empatava el partit, 1 a 1, al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Íñigo Angulo va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Orhan Hohnjec va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Nostra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Antonio Fagaraz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Argider Fernández de Córdoba va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ronny Leland.

Team MiKaD

Goles Goles

  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 68 en Poeu Khan va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Toni Sinde podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): MIKDO va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 82. Fermí Gandia va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Dominique Godec va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kamal Abdullateef Al-Raqishy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Tejera va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Toni Sinde ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): MIKDO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dominique Godec va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fermí Gandia de MIKDO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.