Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makgraidis FC (122113) - Real Pazuengos City (1367111) » 697963468: T70/J13/VI

Liga 697963468 Información oficial sobre el partido 697963468 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VI.274 (14592)

Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido 2 - 2 Real Pazuengos City Alineación oficial del equipo 'Real Pazuengos City' en el partido
0 - 1 Paolo De Landis (11')
Gododja Djamale (24') 1 - 1
Kirile Kvaratskhelia (33') 2 - 1
2 - 2 Enrico Marzuillo (54')
Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido 2 - 2 Real Pazuengos City Alineación oficial del equipo 'Real Pazuengos City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido 4 - 1 Real Pazuengos City Alineación oficial del equipo 'Real Pazuengos City' en el partido
Tiene mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makgraidis FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Makgraidis una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gododja Djamale, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Kirile Kvaratskhelia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Makgraidis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Göran Bokstad, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Polykarpos Arapoyiannis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gododja Djamale de Makgraidis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 67 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gododja Djamale va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Real Pazuengos City

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paolo De Landis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 en Enrico Marzuillo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pazuengos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Jadranko Golub va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Mihailo Simonović va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Göran Bokstad. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Jairo Alayza quasi aconsegueix empatar per Pazuengos al minut 53, però Matyáš Kamiš va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Pazuengos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Jairo Alayza va quedar-se sol davant el porter Matyáš Kamiš, però aquest va poder aturar el xut.