Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Guía C.F. (1332100) - FC Papiol (1461934) » 697963253: T70/J1/VI

Liga 697963253 Información oficial sobre el partido 697963253 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.271 (14589)

A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 1 - 0 FC Papiol Alineación oficial del equipo 'FC Papiol' en el partido
Roberto Quintozzi (85') 1 - 0
A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 1 - 0 FC Papiol Alineación oficial del equipo 'FC Papiol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 2 - 1 FC Papiol Alineación oficial del equipo 'FC Papiol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Guía C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Roberto Quintozzi va donar a Guía un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Willfried Laubach van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Bernardo Seco Serrano a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerardo Rubalcaba es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Papiol

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Aliecer Revuelta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pietro Bistolfi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Turieno Montesinos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Papiol, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Aliecer Revuelta va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Papiol van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 80 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ramón Asúa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.