Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Glendale Gauchos (433937) - Fake Plastic Team (1369676) » 697962989: T70/J5/VI

Liga 697962989 Información oficial sobre el partido 697962989 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VI.266 (14584)

Glendale Gauchos Alineación oficial del equipo 'Glendale Gauchos' en el partido 0 - 2 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
0 - 1 Aleksander Tonderski (47')
0 - 2 Carlos Curvas (76')
Glendale Gauchos Alineación oficial del equipo 'Glendale Gauchos' en el partido 0 - 2 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Glendale Gauchos Alineación oficial del equipo 'Glendale Gauchos' en el partido 1 - 3 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glendale Gauchos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andreas Häggér! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Roland Plach, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Glendale sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Abdelhakim Darif, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Hoces de Glendale es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fake Plastic Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Plastic agafava avantatge al minut 47 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aleksander Tonderski amb mestria.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Curvas va augmentar l'avantatge de Plastic a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Ivan Mladenov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Virgil Prundar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Plastic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ivan Mladenov va desviar el xut final de Xeno Moehl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raymond Heeren després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ivan Mladenov va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raymond Heeren. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Xeno Moehl va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Carlos Curvas de Plastic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.