Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gorrillas UD (1456273) - Breva Caída (1588191) » 697959028: T70/J9/VI

Liga 697959028 Información oficial sobre el partido 697959028 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VI.195 (14513)

Gorrillas UD Alineación oficial del equipo 'Gorrillas UD' en el partido 3 - 0 Breva Caída Alineación oficial del equipo 'Breva Caída' en el partido
Iñaki Williams (7') 1 - 0
Xherdan Shaqiri (54') 2 - 0
Iñaki Williams (86') 3 - 0
Gorrillas UD Alineación oficial del equipo 'Gorrillas UD' en el partido 3 - 0 Breva Caída Alineación oficial del equipo 'Breva Caída' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gorrillas UD Alineación oficial del equipo 'Gorrillas UD' en el partido 0 - 1 Breva Caída Alineación oficial del equipo 'Breva Caída' en el partido
Tiene bastante suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorrillas UD

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Iñaki Williams va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de GUD.
  • 105 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Xherdan Shaqiri rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Walter Samuel, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de GUD van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Iñaki Williams.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Alexander Frei va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el GUD sortien al contraatac. La falta llançada per Iñaki Williams va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): GUD van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Alessandro Del Piero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lilian Thuram de GUD es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Lilian Thuram de GUD es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.

Breva Caída

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): El Breva se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 35, en Sergio Manuel Calbijo va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Al minut 39 un refús amb el peu d'en Vítor Baía va anar a parar als peus del Dorian Brooks que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 87 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sergio Manuel Calbijo ja els havia advertit que el porter contrari, en Vítor Baía, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marko Mijatović es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.