Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S-pain-verpool (777800) - A.C. Frio Santander (1418744) » 697958051: T70/J3/VI

Liga 697958051 Información oficial sobre el partido 697958051 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VI.178 (14496)

S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 5 - 1 A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido
0 - 1 Adalbert Moltó (34')
Emanuel Verheyen (36') 1 - 1
Ivan Ribot (39') 2 - 1
Matteo Poppi (41') 3 - 1
Oihu Ibarguren (62') 4 - 1
Emanuel Verheyen (84') 5 - 1
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 5 - 1 A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 4 - 1 A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S-pain-verpool

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de 36 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al S-pain-verpool, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Emanuel Verheyen de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Emanuel Verheyen va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 39 de joc. Ivan Ribot es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Matteo Poppi de S-pain-verpool va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): S-pain-verpool va aconseguir el 4 - 1 quan Oihu Ibarguren va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Emanuel Verheyen va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Xilberte Bernárdez era fer passades de llarga distància. Al minut 5 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Emanuel Verheyen però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): S-pain-verpool va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emanuel Verheyen en un 1 contra 1 amb el porter Sebastian Owsianowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xilberte Bernárdez de S-pain-verpool va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ivan Ribot que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Ivan Ribot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebastian Owsianowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Poppi.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Matteo Poppi de S-pain-verpool es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rickey Oliver es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

A.C. Frio Santander

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Adalbert Moltó quedar desmarcat i marcar per a A.C. Frio al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.