Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VOLAORES2 (1585384) - Miliko FC (47796) » 697957880: T70/J2/VI

Liga 697957880 Información oficial sobre el partido 697957880 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.175 (14493)

VOLAORES2 Alineación oficial del equipo 'VOLAORES2' en el partido 4 - 1 Girona SAD Alineación oficial del equipo 'Girona SAD' en el partido
0 - 1 Lesław Onyszko (5')
Policarpo Iturralde (31') 1 - 1
Olivier Le Maout (35') 2 - 1
Iván Luis Rochow (37') 3 - 1
Demir Ülgü (82') 4 - 1
VOLAORES2 Alineación oficial del equipo 'VOLAORES2' en el partido 4 - 1 Girona SAD Alineación oficial del equipo 'Girona SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VOLAORES2 Alineación oficial del equipo 'VOLAORES2' en el partido 3 - 0 Girona SAD Alineación oficial del equipo 'Girona SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VOLAORES2

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del VOLAORES2 s'esgargamellaven dempeus per esperonar Policarpo Iturralde que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el VOLAORES2 va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Olivier Le Maout, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de VOLAORES2 van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Iván Luis Rochow augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): VOLAORES2 va aconseguir el 4 - 1 quan Demir Ülgü va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Demir Ülgü va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Rafael Tejada haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a VOLAORES2 al minut 18.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquín Rancón al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Luis Rochow va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Hasan Hüseyin Cesur gairebé va marcar per a VOLAORES2 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El VOLAORES2 ho intentava per la dreta per mitjà de Demir Ülgü, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VOLAORES2 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Demir Ülgü, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip VOLAORES2 Somchai Suwanprasit quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Heinrich Raithel l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Carlos Garcés es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Iván Luis Rochow, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Demir Ülgü de VOLAORES2 es va guanyar la targeta groga merescudament.

Girona SAD

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 5, en Antonio Hellín la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Lesław Onyszko que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Rafael Tejada de Girona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.