Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Costacolina (1461438) - atleti bomboclat (1366181) » 697956518: T70/J11/VI

Liga 697956518 Información oficial sobre el partido 697956518 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / VI.150 (14468)

F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido 2 - 0 CRESPO CF Alineación oficial del equipo 'CRESPO CF' en el partido
Antonello Cesaretti (3') 1 - 0
Alfréd Dlužanský (4') 2 - 0
F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido 2 - 0 CRESPO CF Alineación oficial del equipo 'CRESPO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido 2 - 0 CRESPO CF Alineación oficial del equipo 'CRESPO CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Costacolina

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonello Cesaretti va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 3, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Costacolina, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Costacolina va augmentar la diferència quan Alfréd Dlužanský no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Costacolina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Keith Heseltine en un 1 contra 1 amb el porter Onofre Paz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Giuseppe Ruberto gairebé va marcar per a Costacolina des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Keith Heseltine, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Grzegorz Szamałek de Costacolina va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Grzegorz Szamałek es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

CRESPO CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CRESPO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marko Präger, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Jacopo Zamero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.