Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hasta los huevos (991129) - AC Ermua (437259) » 697955591: T70/J3/VI

Liga 697955591 Información oficial sobre el partido 697955591 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VI.134 (14452)

Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido 2 - 2 Prometeo City Alineación oficial del equipo 'Prometeo City' en el partido
0 - 1 Carlos Luis Hess Araya (4')
Javier Borrell (40') 1 - 1
Kamoliddin Ibrohimov (70') 2 - 1
2 - 2 Rareş Bălşeanu (79')
Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido 2 - 2 Prometeo City Alineación oficial del equipo 'Prometeo City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido 2 - 1 Prometeo City Alineación oficial del equipo 'Prometeo City' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hasta los huevos

Goles Goles

  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Javier Borrell no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kamoliddin Ibrohimov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Huevetes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Kamoliddin Ibrohimov va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de William ó Foghladh va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Oliver Meinert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordán Schap! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Huevetes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Egea en un 1 contra 1 amb el porter Oliver Meinert, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oliver Meinert al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aldemaro Ardila va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En William ó Foghladh del Huevetes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aldemaro Ardila de Huevetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmondo Bellucci.

Prometeo City

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Prometeo sempre confia amb les genialitats d'en Carlos Luis Hess Araya; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Rareş Bălşeanu va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Carlos Luis Hess Araya al minut 5, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Krastyo Stoichkov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Armando Gamo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Prometeo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Izai Ithurralde, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Izai Ithurralde ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Izai Ithurralde al minut 73 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 79 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Calogero Langella va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.