Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia's Eleven (802111) - Real Cabra CF (123061) » 697953007: T70/J2/VI

Liga 697953007 Información oficial sobre el partido 697953007 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.88 (14406)

Valencia's Eleven Alineación oficial del equipo 'Valencia's Eleven' en el partido 1 - 3 Real Cabra CF Alineación oficial del equipo 'Real Cabra CF' en el partido
0 - 1 Laurent Leblois (24')
0 - 2 Stanislav Kolman (52')
David Nájera (68') 1 - 2
1 - 3 Kord Erlencamp (70')
Valencia's Eleven Alineación oficial del equipo 'Valencia's Eleven' en el partido 1 - 3 Real Cabra CF Alineación oficial del equipo 'Real Cabra CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia's Eleven Alineación oficial del equipo 'Valencia's Eleven' en el partido 2 - 2 Real Cabra CF Alineación oficial del equipo 'Real Cabra CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia's Eleven

Goles Goles

  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Robert Zemann la va convertir en gol amb un remat de cap en David Nájera tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 68 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, David Nájera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Valencias va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adalfried Steimer en un 1 contra 1 amb el porter Sigi Gopal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valencias va anar a parar a la dreta de l'atac on en Robert Zemann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Numan Eylem va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Abouzar Afshari va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 55 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Valencias va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Numan Eylem va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sigi Gopal va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Bob James des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Abouzar Afshari no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Ricky van Sprang va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Ramos Linde de Valencias es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Víctor Ramos Linde de Valencias per doble groga al minut 81.

Real Cabra CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Laurent Leblois es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Stanislav Kolman des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Cabra va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kord Erlencamp, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cabra al minut 20, però el xut de Enrico Gizzi va topar amb la tanca defensiva.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cabra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florin-Adrian Surlă, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.