Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estas que te vas (777284) - C.D Las Vegas (1456506) » 697951371: T70/J13/VI

Liga 697951371 Información oficial sobre el partido 697951371 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VI.58 (14376)

Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 4 - 2 C.D Las Vegas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Vegas' en el partido
0 - 1 Saül Gallach (3')
Christian-Andreas Vogt von Hunoltstein (44') 1 - 1
Abdelwaris Riad (44') 2 - 1
Jonas Stafflenberg (58') 3 - 1
3 - 2 Saül Gallach (69')
Rafael Vial (75') 4 - 2
Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 4 - 2 C.D Las Vegas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Vegas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 2 - 1 C.D Las Vegas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Vegas' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estas que te vas

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Marek Perzyna va pentinar un córner cap al segon pal que Christian-Andreas Vogt von Hunoltstein va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Abdelwaris Riad va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Estas.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jonas Stafflenberg va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Estas va augmentar la diferència quan Rafael Vial no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abdelwaris Riad va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Agustín Osta Font va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lukas Nankog va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Fructuoso Leguina va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Estas Christian-Andreas Vogt von Hunoltstein quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marek Perzyna l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Estas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Ignacio Bollar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Alberto Olarte va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Ignacio Bollar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Olarte va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelwaris Riad de Estas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio José Rufín de Estas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.D Las Vegas

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Vegas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Saül Gallach, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Saül Gallach de Vegas va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 40 minuts, el Vegas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wojciech Chromik va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.