Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Fieras C.F. (1367179) - F.C. NOMORETROUBLES (487581) » 697950612: T70/J5/VI

Liga 697950612 Información oficial sobre el partido 697950612 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VI.45 (14363)

Las Fieras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Fieras C.F.' en el partido 3 - 0 F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido
Fernando Barral (34') 1 - 0
Gregorio Ames (35') 2 - 0
Àngel Puchades (63') 3 - 0
Las Fieras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Fieras C.F.' en el partido 3 - 0 F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Fieras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Fieras C.F.' en el partido 3 - 1 F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Fieras C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fernando Barral ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fieras es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Fieras i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 35 minuts de joc. Mentre en Gregorio Ames el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fieras pel centre va donar un gran resultat: el gol de Àngel Puchades va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Zachos Kalaintzidis va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Barral de Fieras va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Josep Francesc Beltrà es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Villy Rossen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Diego Izzi de Fieras va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Àngel Puchades que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zachos Kalaintzidis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hegoi Barrenola de Fieras va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Àngel Puchades gairebé va marcar per a Fieras des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19 en Achacy Wojtkowski va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Villy Rossen de Fieras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C. NOMORETROUBLES

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): NOMORETROUBLES va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 49, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Henri-Edouard Goffard.