Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parkelonas Athletic Club (800989) - EL DECANO DE HUELVA EN SEGUNDA DIVISIÓN (991486) » 697949004: T70/J9/VI

Liga 697949004 Información oficial sobre el partido 697949004 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VI.16 (14334)

Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido 4 - 0 GameOfThronesForTheWin Alineación oficial del equipo 'GameOfThronesForTheWin' en el partido
Luciano Di Caneva (13') 1 - 0
Klaudiusz Ruda (31') 2 - 0
Mihkel Reinbusch (35') 3 - 0
Stelian Racoviţă (36') 4 - 0
Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido 4 - 0 GameOfThronesForTheWin Alineación oficial del equipo 'GameOfThronesForTheWin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido 6 - 0 GameOfThronesForTheWin Alineación oficial del equipo 'GameOfThronesForTheWin' en el partido
Tiene mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parkelonas Athletic Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Parkelonas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Luciano Di Caneva va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Klaudiusz Ruda es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Parkelonas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mihkel Reinbusch va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Stelian Racoviţă va augmentar l'avantatge de Parkelonas a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Stelios Fourfouridis va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mihkel Reinbusch va rematar alt.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Stelian Racoviţă, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Stelian Racoviţă gairebé va marcar per a Parkelonas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

GameOfThronesForTheWin

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kazım Adın va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Salvador Bondia va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Carlos María Agoglia va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Martín Martínez Herrero no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jérôme Moreira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.