Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ustrem (777068) - Viciodromo FC (488749) » 697948358: T70/J1/VI

Liga 697948358 Información oficial sobre el partido 697948358 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.5 (14323)

UDPuertollano Alineación oficial del equipo 'UDPuertollano' en el partido 4 - 3 Pitis Wednesday Alineación oficial del equipo 'Pitis Wednesday' en el partido
0 - 1 Fadhly Rifo (23')
0 - 2 Fabrizio Tornincasa (39')
Luka Preduv (43') 1 - 2
Marian Bralski (44') 2 - 2
2 - 3 Tjeerd Glastra (44')
Silvinho Malheiros (44') 3 - 3
Silvinho Malheiros (81') 4 - 3
UDPuertollano Alineación oficial del equipo 'UDPuertollano' en el partido 4 - 3 Pitis Wednesday Alineación oficial del equipo 'Pitis Wednesday' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UDPuertollano Alineación oficial del equipo 'UDPuertollano' en el partido 1 - 2 Pitis Wednesday Alineación oficial del equipo 'Pitis Wednesday' en el partido
Tiene bastante suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,5 % 58,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDPuertollano

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Wednesday. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luka Preduv la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del UDP es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 43.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marian Bralski de UDP va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Després de 44 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al UDP, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Silvinho Malheiros de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Corria el minut 81, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. UDP s'avançava en el marcador després que en Silvinho Malheiros xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silvinho Malheiros! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Ramírez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Pitis Wednesday

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Goswin Schwalber entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Wednesday, un peu providencial d'en Fadhly Rifo va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Wednesday l'avantatge per 0 - 2. Fabrizio Tornincasa en va ser l'anotador.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Tjeerd Glastra va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 44. 2 - 3 per a Wednesday.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Wednesday va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Goswin Schwalber va quedar-se sol davant el porter Çağatay Bahadır Adısönmez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Polikarp Burza va estar a punt de posar per davant a Wednesday amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Çağatay Bahadır Adısönmez va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Wednesday va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Çağatay Bahadır Adısönmez va desviar el xut final de Goswin Schwalber després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Wednesday al minut 71, però el xut de Tjeerd Glastra va topar amb la tanca defensiva.