Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Richmond (435850) - Spartak de Carallo (440784) » 697947858: T70/J2/V

Liga 697947858 Información oficial sobre el partido 697947858 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / V.252 (5767)

Sporting de Richmond Alineación oficial del equipo 'Sporting de Richmond' en el partido 0 - 1 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
0 - 1 Nilsinho Loureiro da Glória (65')
Sporting de Richmond Alineación oficial del equipo 'Sporting de Richmond' en el partido 0 - 1 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Richmond Alineación oficial del equipo 'Sporting de Richmond' en el partido 1 - 0 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Richmond

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Vítor Bento Pires, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Spartak, però Thyge Wittendorff no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, 鲍 (Bao) 子建 (Zijian) de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Spartak de Carallo

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb 65 minuts jugats, Nilsinho Loureiro da Glória de Spartak va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spartak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vittorio Pistarà va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Laudelino Casimiro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Radiy Bryskin de Spartak va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Thyge Wittendorff que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Spartak va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Thyge Wittendorff va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Spartak, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Nilsinho Loureiro da Glória va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Spartak van sortir al contraatac al minut 86, però Joachim Folger va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.