Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EJR (441348) - TXABOKE (434936) » 697945889: T70/J14/V

Liga 697945889 Información oficial sobre el partido 697945889 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / V.216 (5729)

EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 2 - 2 Real Celaya C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Celaya C.F.' en el partido
0 - 1 Anders Gunnarsson (14')
Tomasz Kopycki (20') 1 - 1
Tomasz Kopycki (68') 2 - 1
2 - 2 Byron Lozada (73')
EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 2 - 2 Real Celaya C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Celaya C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 1 - 1 Real Celaya C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Celaya C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EJR

Goles Goles

  • 186 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El EJR va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Tomasz Kopycki rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 20.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Tomasz Kopycki va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de EJR i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): EJR per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Aymane Dafrawi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a EJR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomasz Kopycki, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aymane Dafrawi va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Boris Zagorec va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianantonio Gianquitto de EJR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Celaya C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Anders Gunnarsson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Byron Lozada va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Celaya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Byron Lozada va quedar-se sol davant el porter Olaf Raub, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Byron Lozada després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Olaf Raub va poder desviar-lo a córner.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Peter Leitner de Celaya va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Byron Lozada que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Thilo Meredith va servir per deixar enrere el gegant Klaus Rochat al minut 81, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Octavian-Marius Gură s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Željko Otašević.