Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Bàak (435788) - Scandinavia (1338705) » 697943956: T70/J7/V

Liga 697943956 Información oficial sobre el partido 697943956 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / V.182 (5695)

F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 2 - 1 Scandinavia Alineación oficial del equipo 'Scandinavia' en el partido
Gaskoi Untzu (16') 1 - 0
1 - 1 Ali Dinçsoy (17')
Nacho Arcenegui (74') 2 - 1
F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 2 - 1 Scandinavia Alineación oficial del equipo 'Scandinavia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 3 - 1 Scandinavia Alineación oficial del equipo 'Scandinavia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Bàak

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Gaskoi Untzu de F.C Bàak, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nacho Arcenegui ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C Bàak es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a F.C Bàak per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ernesto Sañudo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ferriol Mayol del F.C Bàak ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Traian-Radu Panfil no va ser aprofitada per en Žilvinas Stolynas que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Thorsten Büttelborn al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gilberto Salgado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernesto Sañudo de F.C Bàak es va guanyar la targeta groga merescudament.

Scandinavia

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ali Dinçsoy que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ali Dinçsoy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Villaraud, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Nikolasz Faddi que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pablo Berrospi va marxar per velocitat al minut 55 i va fer una passada de la mort a Ilario Arigoni, però aquest va fallar.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pablo Berrospi va superar els defenses rivals per velocitat al minut 79 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Ilario Arigoni per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 82, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Scandinavia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ilario Arigoni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.