Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Sabadell FC (1371248) - Palamós, capital del Baix Empordà (995650) » 697943838: T70/J5/V

Liga 697943838 Información oficial sobre el partido 697943838 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / V.180 (5693)

CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 3 - 0 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
Ilzar Txarragarmentia (33') 1 - 0
José Buendía González (86') 2 - 0
Ilzar Txarragarmentia (87') 3 - 0
CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 3 - 0 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 2 - 1 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,3 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Sabadell FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Ilzar Txarragarmentia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sabadell pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Buendía González va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 87, Gorosti Ipenarrieta va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ilzar Txarragarmentia que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Simeón Olaeta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ilzar Txarragarmentia va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Mitxel Reketa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sabadell va anar a parar a la dreta de l'atac on en 蔡 (Cai) 慈维 (Ciwei), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ilzar Txarragarmentia de Sabadell va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Vladimiro Bussoli es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Sabadell ho intentava per la dreta per mitjà de José Buendía González, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Palamós, capital del Baix Empordà

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Agustí Galimany va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ángel Manuel Redondo Sierra va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Asenjo de Palamós, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.