Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vigilantes de Seguriber (800748) - Ferran F.C (48395) » 697942342: T70/J9/V

Liga 697942342 Información oficial sobre el partido 697942342 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / V.153 (5666)

Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 0 - 4 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
0 - 1 Ovidi Sociats (3')
0 - 2 Pietro Antonio Noveri (16')
0 - 3 Ovidi Sociats (18')
0 - 4 Lassi Karala (23')
Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 0 - 4 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 1 - 3 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigilantes de Seguriber

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Filipe Leite va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Lassi Karala per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Barnabás Dusek va servir per deixar enrere el gegant Lassi Karala al minut 57, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vigilantes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martin Oharek va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Martin Oharek, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Ferran F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ovidi Sociats quedar desmarcat i marcar per a F.F.C al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 16, F.F.C va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pietro Antonio Noveri.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, un xut de Ovidi Sociats des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lassi Karala, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Ovidi Sociats, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.F.C va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Emil Bork va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gaël Thomas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vigilantes. La jugada d'estratègia del F.F.C per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aleix Florensà va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.