Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Always Guddy's (1460506) - Bragues team!!! (1601997) » 697941799: T70/J14/V

Liga 697941799 Información oficial sobre el partido 697941799 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / V.143 (5656)

Always Guddy's Alineación oficial del equipo 'Always Guddy's' en el partido 3 - 0 Bragues team!!! Alineación oficial del equipo 'Bragues team!!!' en el partido
Gersom Hira (36') 1 - 0
Marcel Fita (54') 2 - 0
Marcel Fita (71') 3 - 0
Always Guddy's Alineación oficial del equipo 'Always Guddy's' en el partido 3 - 0 Bragues team!!! Alineación oficial del equipo 'Bragues team!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Always Guddy's Alineación oficial del equipo 'Always Guddy's' en el partido 3 - 0 Bragues team!!! Alineación oficial del equipo 'Bragues team!!!' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Always Guddy's

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gersom Hira ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Guddy's es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Guddy's va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marcel Fita, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Marcel Fita de Guddy's va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Gersom Hira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Guddy's.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Percival Navarrete va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcel Fita va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marcel Fita per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Geraerd Marique va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rodrigo Fornari va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Marcel Fita gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Geraerd Marique va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Gersom Hira de Guddy's gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fumo Jada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bragues team!!!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Aniello Teofilo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bragues que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Bragues van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Aniello Teofilo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Tomas Volkerink va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Yirmiyahu Arshansky, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bragues van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 71 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Yirmiyahu Arshansky, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Niklas Tischelmayer va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kipawa Ngondwe rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dario Carozzi.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrey Krupenko de Bragues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.