Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samurài Warriors (1419581) - Villa de Grado (123726) » 697941676: T70/J10/V

Liga 697941676 Información oficial sobre el partido 697941676 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / V.141 (5654)

Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido 1 - 0 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
Cristian Chiorri (19') 1 - 0
Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido 1 - 0 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido 1 - 2 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samurài Warriors

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a S.Warriors va ser Cristian Chiorri.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a S.Warriors per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hélder Alves, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Javier De Luelmo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Gabriele Musini de S.Warriors gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 225 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Gabriele Musini es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Villa de Grado

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cezary Huczek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Henri Hyytinen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nino Gasparini va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sanid Lagumdžija va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Cezary Huczek per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Konrad Nikończuk va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Nino Gasparini des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Nereo Romero va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Angelo Malignani de Grado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pablo Peláez de Grado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.