Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playa Areas (31066) - Andreu Team (797620) » 697940935: T70/J8/V

Liga 697940935 Información oficial sobre el partido 697940935 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / V.128 (5641)

Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido 1 - 0 Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido
Antonio Egocheaga (16') 1 - 0
Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido 1 - 0 Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido 1 - 1 Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,0 % 69,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playa Areas

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Playa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Egocheaga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francisco Pinares de Playa va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alejandro Cortejana es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alejandro Cortejana, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Playa van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Alejandro Cortejana no va ser gens encertat.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Silvio Canela, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Playa van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Albino Insolia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Playa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enric Massó, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Andreu Team

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tomasz Sieńko al minut 7 semblava entrar, però Gerard Morer va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Javier Elcano va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Andreu va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luis Feijoo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Thure Bryde al minut 78 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.