Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. A. Marlále Unidos (438688) - RC Alhoceima (796580) » 697940847: T70/J14/V

Liga 697940847 Información oficial sobre el partido 697940847 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / V.126 (5639)

C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido 4 - 1 RC Alhoceima Alineación oficial del equipo 'RC Alhoceima' en el partido
0 - 1 Antonio Strand (11')
Florin Bogătoiu (27') 1 - 1
Rüstem Birhan (69') 2 - 1
Giggino Grechi (72') 3 - 1
Pier Luigi Tagliapietra (74') 4 - 1
C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido 4 - 1 RC Alhoceima Alineación oficial del equipo 'RC Alhoceima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido 2 - 0 RC Alhoceima Alineación oficial del equipo 'RC Alhoceima' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. A. Marlále Unidos

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Florin Bogătoiu igualava per CAMU en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): CAMU va posar-se per davant 2 - 1 al minut 69, quan Rüstem Birhan va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Giggino Grechi de CAMU va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): CAMU va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Goga Khelashvili, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pier Luigi Tagliapietra que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Rüstem Birhan es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alejandro Ezquieta van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Rafael Velázquez Ibero a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Goga Khelashvili de CAMU va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Maciej Sroczyk va estar a punt d'empatar per a CAMU quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Berald Meckel va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): CAMU va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Giggino Grechi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Florin Bogătoiu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rüstem Birhan de CAMU va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

RC Alhoceima

Goles Goles

  • 187 Minuto 11 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Alhoceima va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Antonio Strand en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Alhoceima sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gigi Canuti, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Nicolas Tallet de Alhoceima va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.