Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Ciutadella (1431425) - U.D. Dream Team (1582689) » 697939926: T70/J7/V

Liga 697939926 Información oficial sobre el partido 697939926 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / V.110 (5623)

U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido 1 - 1 U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido
Mërkur Lushi (23') 1 - 0
1 - 1 Cesare Rognoni (76')
U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido 1 - 1 U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido 0 - 2 U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Ciutadella

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Mërkur Lushi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adriano das Neves va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tiberiu Pod de UEC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Guini va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

U.D. Dream Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Dream al minut 76. Cesare Rognoni va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en José María Mateo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Taro Kärnä va fer una jugada per la banda esquerra, però Javier Márquez va aturar el seu xut.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 38 minuts, el Dream va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Christian Olenin sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 51, en un 1 contra 1 amb el porter, però Javier Márquez va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José María Mateo des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Mateo de Dream va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar José María Mateo de Dream per doble groga al minut 80.