Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Ferrol (995586) - Kundera (776800) » 697935957: T70/J9/V

Liga 697935957 Información oficial sobre el partido 697935957 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / V.39 (5552)

R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido 1 - 3 Kundera Alineación oficial del equipo 'Kundera' en el partido
0 - 1 Sergio Eleizalde (33')
0 - 2 Ghaïth Dahman (33')
Norbert Repp (39') 1 - 2
1 - 3 Paco Valcarcel (74')
R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido 1 - 3 Kundera Alineación oficial del equipo 'Kundera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido 2 - 0 Kundera Alineación oficial del equipo 'Kundera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Ferrol

Goles Goles

  • 104 Minuto 39 (Gol de penalti): El públic de R.Ferrol va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 39, va xiular un penal pels locals. Norbert Repp no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a R.Ferrol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Utribe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): R.Ferrol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Palau va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Cana Galindo.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Pierre Robin va estar a punt d'empatar per a R.Ferrol quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rafael Cana Galindo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Xairo Tabeirós va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Kundera

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El Kundera era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sergio Eleizalde va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Nicolás Darío García estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ghaïth Dahman va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 33.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del R.Ferrol. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paco Valcarcel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kundera es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Paco Valcarcel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kundera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Santiago Embid, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Santiago Embid va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Hidacio Camoiras va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.