Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atleticlones (1596269) - Hordikeria (1335788) » 697931062: T70/J3/IV

Liga 697931062 Información oficial sobre el partido 697931062 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / IV.16 (3439)

Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 2 - 0 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
Rafael Murillo (66') 1 - 0
Anton Kovtun (71') 2 - 0
Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 2 - 0 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 2 - 0 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleticlones

Goles Goles

  • 120 Minuto 66 (Gol de falta): Atleticlones va agafar avantatge al minut 66 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Rafael Murillo fent així el 1 - 0.
  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Miikkael Andsten va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 71 de joc. Anton Kovtun es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hordikeria. La jugada d'estratègia del Atleticlones per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergey Podguzov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Anton Kovtun va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atleticlones.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En David Ameneiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Murillo de Atleticlones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Atleticlones ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Murillo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miikkael Andsten per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Devin Shedd va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Hordikeria

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Hordikeria van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 11 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Braulio Toubes, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Moisés Linares Torras que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hordikeria va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Thomas Hounsounon va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.