Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.Comovaeso (311516) - Portobello (1457481) » 697929537: T70/J14/III

Liga 697929537 Información oficial sobre el partido 697929537 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / III.4 (3411)

A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 1 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
0 - 1 Michele Eidenbenz (31')
Diego Armando Maradona (40') 1 - 1
Fredrik Karstensson (41') 2 - 1
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 1 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 0 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 187 Minuto 40 (Gol tiro lejano): Després de 40 minuts el Comovaeso, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Diego Armando Maradona sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 136 Minuto 41 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Michele Eidenbenz s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Fredrik Karstensson, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Al minut 30 un refús amb el peu d'en Mirosław Rączka va anar a parar als peus del Fredrik Karstensson que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Andrei Lupşan va poder marcar per a Comovaeso en un servei de cantonada picat per en Diego Armando Maradona quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Diego Armando Maradona es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 287 Minuto 89 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Comovaeso tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Fredrik Karstensson ho va intentar al minut 89 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Colin 'El Vampiro' Robinson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Portobello

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Portobello sabia com jugar al contraatac, i al minut 31, Michele Eidenbenz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Portobello creava perill des de la dreta al minut 77, però en Kári Falkvard, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Viktor Oberstein desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johann Thielker de Portobello va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.