Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SiNuHe_23 (1364799) - Vimantik (310476) » 696927761: T70/R1

Copa 696927761 Información oficial sobre el partido 696927761 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

Malakito de Menfis Alineación oficial del equipo 'Malakito de Menfis' en el partido 8 - 6 FC Kriptulianos Alineación oficial del equipo 'FC Kriptulianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malakito de Menfis Alineación oficial del equipo 'Malakito de Menfis' en el partido 3 - 0 FC Kriptulianos Alineación oficial del equipo 'FC Kriptulianos' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malakito de Menfis

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arnaud Leforestier, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del M_de_M se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Mihail Deacu va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els seguidors del M_de_M contenien la respiració mentre en Mihail Deacu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bernhard Jonsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Luigi Massimo Zavagno va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Diogenis Karousakis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Pierre Haidara va estar a punt d'empatar per a M_de_M quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luigi Massimo Zavagno va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 103 per blocar una centrada d'en Mihail Deacu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de M_de_M.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de M_de_M, Pierre Haidara, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Bernhard Jonsson de M_de_M va superar Luigi Massimo Zavagno, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 5 - 4.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): A en Arnaud Leforestier de M_de_M li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Luigi Massimo Zavagno posant el 6 - 4 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ignacio Balgañón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 5 per a M_de_M.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de M_de_M Mezwar Rahim va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Luigi Massimo Zavagno va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 8 - 6

FC Kriptulianos

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Piotr Suchomski per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Abbas Fakhr Razi va acabar en una passada genial cap al jugador de Kriptulianos Lino Sberveglieri, que va marcar el 1 - 2.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 65 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Kriptulianos. Tito Soledispa el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Piotr Suchomski va fer al minut 35 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lino Sberveglieri, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Luigi Massimo Zavagno va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kriptulianos, Monty Smoltschnik, col·locà la pilota just a les mans d'en Fehimli Obaidan. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Roman Yurlin de Kriptulianos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fehimli Obaidan en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Kriptulianos Benjamin Hope no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fehimli Obaidan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.