Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

In the Little Mix (1588049) - Las Casas (48027) » 696927701: T70/R1

Copa 696927701 Información oficial sobre el partido 696927701 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

In the Little Mix Alineación oficial del equipo 'In the Little Mix' en el partido 2 - 5 Las Casas Alineación oficial del equipo 'Las Casas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
In the Little Mix Alineación oficial del equipo 'In the Little Mix' en el partido 0 - 4 Las Casas Alineación oficial del equipo 'Las Casas' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

In the Little Mix

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Little va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Manuel Estenaga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Little sabia com jugar al contraatac, i al minut 63, Carles Truyol va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Olmedo de Little va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Knudt Sebald de Little va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Las Casas

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José Antoner va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 25, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Casas, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Casas va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 39. Jory Westerhof va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Çağan Yayla va augmentar l'avantatge de Casas a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ayyache Jawdai de Casas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 57 de partit.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Alberto Moniz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 2 - 5 per a Casas.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Casas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Antoner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Sven Borfeld va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alberto Moniz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alberto Moniz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Antoner va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ayyache Jawdai va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Çağan Yayla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Çağan Yayla va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.